Neem Contact Op

 Rapport

The Forrester Wave™: B2B Commerce Suites, Q2 2020

Ontdek de beste B2B e-commerce provider voor jou. Ontvang jouw exemplaar. Jump to the form!

Wil jij weten welke e-commerce oplossing het beste bij jouw B2B bedrijf past? Bekijk hoe de beste 13 B2B commerce providers zich met elkaar meten volgens het onafhankelijke onderzoeksbureau Forrester.

Wil jij weten welke e-commerce oplossing het beste bij jouw B2B bedrijf past? Bekijk hoe de beste 13 B2B commerce providers zich met elkaar vergelijken volgens het onafhankelijke onderzoeksbureau Forrester.

The Forrester Wave™: B2B Commerce Suites is een rapport van Forrester, een van de meest invloedrijke onderzoeks- en adviesbureaus op het gebied van technologie ter wereld. In dit rapport identificeerde, evalueerde en scoorde Forrester de 13 meest significante B2B commerce suites, op basis van hun huidige aanbod, strategie, en aanwezigheid op de markt.

Download het Q2 2020 rapport om op de hoogte te zijn van:
  • Hoe de beste B2B commerce providers zich verhouden
  • Welke e-commerce oplossing het beste past bij jouw digitale B2B-behoeften
  • Welke trends ontstaan bij de beste aanbieders, waaronder het belang van vooraf gebouwde integraties en zakelijke gebruikservaring
  • Waarom Sana Commerce een “Strong Performer” werd genoemd, inclusief hoe we werden erkent voor het uitbreiden van het ERP voor omnichannel en kant-en-klare realtime integraties met SAP en Microsoft Dynamics

Ja, ik ontvang graag een exemplaar van het rapport

We will never pass on your email address to a third party or send you spam.