Neem contact met ons op!

 White paper

A Path for Manufacturing Advancement:

Stel de klant centraal met dit e-commerce model voor fabrikanten Naar het formulier

In deze whitepaper wordt onderzocht hoe fabrikanten de trends kunnen bijhouden en nieuwe wegen kunnen inslaan bij de implementatie van een e-commerce model in 2021.

Volgens McKinsey lopen B2B-fabrikanten nog steeds 10 tot 15 jaar achter op andere industrieën in hun digitale transformatie.

Wat zijn de hindernissen in hun e-commerce model en hoe kunnen bedrijven van elke grootte deze overkomen?

Dit stuk is gebaseerd op het eerder dit jaar gepubliceerde Manufacturing & E-Commerce Benchmark Report. Hierin bieden we nieuwe perspectieven om uitdagingen van fabrikanten aan te pakken. Het laat zien wat de uitdagingen zijn en hoe je deze het beste aan kunt pakken. Belangrijk hierbij is dat de klanten en werknemers op de eerste plaats staan.


De whitepaper bevat ook verhalen van fabrikanten die erin geslaagd zijn hun bedrijf vooruit te helpen en hun omzet te verhogen door middel van een slimme e-commerce aanpak.

In deze gratis whitpaper kom je te weten:
  • Hoe fabrikanten hun marktstrategieën, zoals D2C, aangepast hebben voor en na de disruptie van COVID-19
  • Hoe verkoopteams van grote fabrikanten in staat waren om e-commerce te adopteren, en klanten van de online verkoopkanalen gebruik maken
  • Welke methoden fabrikanten gebruikten om hun klanten naar hun webshop te leiden door gemak, personalisatie en klantrelatie centraal te stellen

Download de whitepaper voor alle inzichten over het beste e-commerce model voor fabrikanten!

Download de gratis whitepaper

We will never pass on your email address to a third party or send you spam.